CEPSA encobreix l’assetjament laboral i sexual

Dones de CGT Catalunya

Ja en el Catalunya del mes anterior, maig, la Secció sindical de CGT a CEDIPSA, escrivia un article on denunciava  l’assetjament, tant laboral com  sexual, a les estacions de servei de les benzineres Cepsa. (
https://www.revistacatalunya.cat/?p=979 )

Davant d’aquests fets les treballadores assetjades van demanar ajuda a la seva secció sindical, a la secretaria de Gènere de Catalunya, i a les Dones de CGT Catalunya. A l’última reunió de dones de CGT Catalunya, les companyes de Cepsa van venir a explicar la seva situació i van demanar recolzament i solidaritat. Com a dones anarcofeministes i sindicalistes militants de CGT varem tenir clar que si toquen a una ens toquen a totes.

D’aquesta manera es va organitzar un piquet  informatiu , de denuncia i de solidaritat  per anar a les benzineres on s’havia assetjat a les companyes : Montblanc, Vilanova i la Geltrú i Manresa.

La demanda de solidaritat es va fer extensiva a tots els  territoris , principalment aquells on anaven a intervenir com a piquets. Així unes 30 companyes i companys de Barcelona, Baix Llobregat, Sabadell, l’Anoia i La Conca de Barberà vam participar en l’acció el dissabte dia 18. Vam tornar a demostrar que la solidaritat és la nostra millor arma.

I continuarem denunciant en altres accions previstes a les benzineres de la cadena CEPSA.

BOICOT A LES BENZINERES CEPSA