Quin model educatiu volem realment?

Àuria Soriano Boldú
CGT Ensenyament Barcelona

Amb el present text voldria fer una petita aproximació a com podria ser una educació revolucionària en una societat post-capitalista ja que sovint ens trobem massa immersis en defensar-nos dels atacs que el capital exerceix contra l’educació i no trobem temps per a pensar quin model creiem que seria el millor per al conjunt de la classe obrera. Per a reflexionar sobre aquest afer, primerament cal analitzar l’estat actual de l’educació catalana. 

Llegeix més

El nou SP de CGT Barcelona

Redacció

El passat 18 de novembre va ser escollit un nou Secretariat Permanent de la Federació Local de Barcelona de la CGT, la més nombrosa en sindicats i afiliats i que, com la resta de la confederació, està en una tendència de creixement els darrers anys. La nova Secretària General és Maria Carballo —del Sindicat d’Administració Pública—, que fins ara n’era la Secretària de Gènere.

Llegeix més

El nostre sindicat : Alt Camp – Conca de Barberà

L’Alt Camp i la Conca de Barberà són dues comarques de l’interior de Tarragona, eminentment agrícoles, especialitzades —sobretot des de finals del segle XIX i al segle XX— en el conreu de la vinya i l’elaboració de vins. D’aquest paisatge agrícola en va néixer una gran xarxa de cooperatives (interclassistes), potser de les més denses del país, junt amb les del Penedès i les dues comarques del Vallès.

Llegeix més