Acord entre CGT, CNT i Solidaritat Obrera: l’anarcosindicalisme uneix forces

El passat 10 d’abril a Madrid les tres forces anarcosindicalistes del nostre país —CGT, CNT i Solidaritat Obrera— van presentar una crida compartida a la confluència i la unitat d’acció del sindicalisme combatiu.

Dècades després de l’escissió de l’anarcosindicalisme històric i de llargues tensions —mentre el neoliberalisme, a fora, avançava desbocat—, les tres organitzacions han restablert ponts, com no podria ser d’altra manera. Maribel Ramírez, Secretària d’Acció Sindical de CGT; Antonio Díaz, Secretari general de CNT; i José Luis Carretero, Secretari general de Solidaritat Obrera, van presentar aquest document titulat «A la clase trabajadora. Por la movilización y la confluencia». Un bri d’esperança molt necessària.