CGT Ensenyament: a la mesa, als centres i als carrers

El món de l’ensenyament està revoltat ja des del curs passat davant els atacs del conseller Cambray contra l’educació pública del nostre país. Des de CGT Ensenyament s’ha anat sortint als carrers (i es continuarà fent) i, cada cop més organitzada, la Federació d’Ensenyament de CGT Catalunya ha fet uns molt bons resultats a les eleccions sindicals del passat 14 de març.

Quasi s’han doblat els resultats de les eleccions del 2019, passant de 24 a 43 delegats, i s’ha aconseguit entrar a la mesa sectorial al superar la barrera del 10% de representativitat.

Ara toca seguir empoderant els docents des de les assemblees dels centres docents, impulsar l’organització i la mobilització, seguir empenyent als carrers la lluita per aturar la desfeta de l’educació pública que es promou des del govern.