Torna el Catalunya!!

Feia mesos que el Catalunya no sortia i ja som aquí de nou. Els últims mesos hem repensat el projecte, hem construit aquest nou web, hem canviat de capçalera i imatges de perfil, la maquetació… En definitiva, hem donat una volta al projecte, i hem fet alguns canvis formals per tal que l’essència del Catalunya continuï ben viva.

Aquest és un projecte fruit de l’esforç i la intel·ligència col·lectiva. Moltes gràcies a tothom qui hi ha col·laborat i hi col·laborarà.

En aquesta nova etapa, sortirem en paper cada dos mesos posant l’accent en qüestions de fons. Per altra banda potenciarem el web per donar lloc a l’actualitat i a tot allò que no ha tingut cabuda al paper. Ja en les darreres setmanes, ho haureu vist, hem anat penjant al web articles i entrevistes. Així seguirem.

Esperem seguir trobant-vos a un i altre costat, llegint, escrivint, reflexionant i compartint.

Aquí a la dreta teniu i tindreu sempre la portada i l’enllaç al darrer número. Passeu i gaudiu-lo!

Salut