Per solidaritat i responsabilitat aquest mes, el Cataluya, no s’imprimirà

Redacció Catalunya

Aquest mes, el Catalunya, no s’imprimirà.

La Redacció de la Revista Catalunya hem decidit, extraordinàriament, no imprimir la versió en paper del número 217 del periòdic, corresponent a aquest mes d’abril. No obstant, tots els lectors i lectores, podran gaudir del Catalunya com cada mes en versió pdf, completament gratuït, com sempre.

Aquesta decisió es pren per coherència i solidaritat per i amb la classe treballadora catalana. La revista, amb una tirada de 13.000 exemplars mensuals, és l’òrgan d’expressió de la Confederació General del Treball de Catalunya i pretén ser una eina de debat, discussió i propaganda de les lluites de la classe treballadora.

La determinació de no fer-la arribar en paper ni a casa, ni al sindicat, ni a l’ateneu, ni al bar, ni a la biblioteca del barri ve donada perquè en cap cas col·laborarem en posar en perill les treballadores i usuàries. No ens permetrem ser còmplices de les decisions d’un estat que posa en perill la salut dels repartidors i repartidores i de la població en general. Des de l’equip de redacció volem solidaritzar-nos amb totes les treballadores de Correus, DHL, Glovo, i amb totes aquelles persones i col·lectius que no els queda altra opció que jugar-se la seva salut perquè els que treuen rèdit de la seva força de treball mantinguin els seus beneficis.

La Redacció de la Revista Catalunya som treballadors i treballadores, hi ha professores, carteres, educadores, treballadores de transport, etc. I per tant fem nostra la lluita de les nostres seccions sindicals a les empreses de repartiment que estan lluitant amb dents i ungles per defensar la salut i els drets de la classe treballadora.

Aquest mes, el Catalunya, per solidaritat i per responsabilitat, no sortirà en paper. Perquè d’aquesta crisi o en sortim més organitzades, o no en sortirem.